Këto festa, përfito më shumë me Diners Club!

Këto festa, përfito më shumë me Diners Club!

Keni filluar të mendoni tashmë për përgatitjet e festave?

Pavarësisht nëse po planifikoni një udhëtim, organizoni një festë në shtëpi ose po bëni tashmë një listë të të gjitha dhuratave që duhet të blini, Diners Club është aleati juaj këtë sezon festash.

Aplikoni menjëherë për kartelë në: www.diners.mk/kampanja dhe zbulojini mundësitë e shumta për pagesë me këste, si dhe përfitimet ekskluzive vetëm për anëtarët e Diners Club.

Shijoni blerjet në më shumë se 4000 pika shitjeje në Maqedoni, midis të cilave Fashion Group, Magnetik, Neptun, Setec, dm, VERO, Sport Vision dhe shumë të tjera. Blerja nuk është e kufizuar vetëm në vendin tonë, ndaj edhe nëse udhëtoni, rrjeti i shitjeve të Diners Club ju mundëson të paguani me këste dhe në mbi 45 milionë pika shitjeje në mbarë botën.

Dhe kur jemi tek udhëtimet, me kartelën tuaj të Diners Club mund të merrni rimburësim parash të gatshme, kur rezervoni në Booking.com, Hotels.com ose Rentalcars.com. Bile edhe fluturimi me avion do të duket ndryshe – me Diners Club ju keni qasje të privilegjuar në më shumë se 13,000 aeroporte në të gjithë botën. Nuk ka më rrëmujë festash dhe pritje në radhë, tani mund të relaksoheni dhe të shijoni lounge – sallën e pritjes së aeroportit ndërsa prisni fluturimin tuaj.

Megjithatë, nëse planifikoni t’i kaloni festat në shtëpi, shfrytëzojeni maksimumin prej tyre dhe bëni blerje të zgjuara, duke përdorur përfitimet për anëtarët e Diners Club. Mbulojini shpenzimet tuaja të përditshme si faturat, blerjet në markete, gomat e makinave, pajisjet sportive dhe gjërat e tjera thelbësore, por gjithashtu kënaquni dhe me Diners Club blini bileta koncerti, teknologji ose rezervoni udhëtimet tuaja të ardhshme lokale dhe ndërkombëtare.

Dëshironi më shumë? Aplikoni deri më 31 dhjetor në https://diners.mk/kampanja-sq/ dhe merrni dhuratë 500 denarë në kartelën tuaj të re të Diners Club!

Këto festa, përfitoni më shumë me Diners Club.

LEXO EDHE:

Back to top button