Kjo parti politike premton 5 mijë euro kush bën fëmijën e tretë

Kjo parti politike premton 5 mijë euro kush bën fëmijën e tretë

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka prezantuar programin “Rruga e Re”, që përfshin 100 projekte apo zotime të kësaj partie.

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, ka publikuar pjesën e parë të këtyre zotimeve dhe ka paralajmëruar publikimin edhe të pjesës tjetër të këtyre projekteve. Një një nga projektet e prezantuara nga Abdixhiku është edhe premtimi për shpërblimin prej 5 mijë euro për familjet të cilave u vie në jetë edhe fëmiu i tretë. Detaje të tjera nuk janë dhënë dhe nuk është treguar se si mund të realizohet kjo.

LEXO EDHE:

Back to top button