Komisioni amë shqyrton kërkesën për apanazhë të zyrtarëve, mandati i të cilëve ka përfunduar

Sot, Komisioni Parlamentar për Zgjedhje dhe Emërimet do të shqyrtojë kërkesat për pagë pas përfundimit të funksionit të personave të zgjedhur dhe të emëruar nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

- Advertisment -

Në agjendën e Komisionit është edhe Propozim-Vendimi për zgjedhjen e anëtarëve të Komitetit për Marrëdhënie mes komuniteteve.

LEXO EDHE:

Back to top button