Komisioni Rregullator vendosi, nga nesër benzina dhe dizeli me çmim më të ulët


Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE), prej sonte në mesnatë çmimet me pakicë të EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të ulen për gjysmë denari, me atë që çmimi për një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtoj 59.50 denar, derisa një litër EUROSUPER BS-98 do të kushtoj 61.50 denarë. Çmimi për EURODIZEL ulet për 1.50 denarë dhe do të shitet 50.50 denarë për litër.

LEXO EDHE:

Back to top button