Kompania OpenAI njoftoi hapin e saj të ardhshëm ChatGPT mund të përdoret gjithashtu pa një llogari

Kompania OpenAI njoftoi hapin e saj të ardhshëm në strategjinë e saj për të zgjeruar disponueshmërinë e mjeteve të saj të inteligjencës artificiale, në mënyrë që tani të jetë e mundur të përdoret ChatGPT edhe pa një llogari

Më shumë se 100 milionë njerëz përdorin ChatGPT në 185 vende në mbarë botën çdo javë dhe kompania shpreson që duke eliminuar kërkesën për të hapur një llogari, do të bindë edhe më shumë njerëz të provojnë chatbot.

Aftësia për të përdorur ChatGPT pa një llogari po shpërndahet ngadalë, kështu që nuk do të jetë e disponueshme për të gjithë në fillim, por kjo padyshim po ndryshon me kalimin e kohës.

Si parazgjedhje, OpenAi përdor atë që përdoruesi kërkon nga ChatGPT për të avancuar modelet e tij për gjithçka, dhe nëse përdoruesi nuk dëshiron që ndërveprimi i tij me chatbot të regjistrohet, ai mund ta bëjë këtë në cilësimet edhe pa një llogari.

Një përdorues që zgjedh të krijojë një llogari do të jetë në gjendje të ruajë dhe të shikojë historikun e bisedave, të jetë në gjendje të ndajë bisedat dhe të zhbllokojë veçori shtesë si bisedat zanore dhe udhëzimet e personalizuara.

OpenAI pretendon të prezantojë gjithashtu “siguri shtesë të përmbajtjes” si bllokimi i kërkesave dhe më shumë.

LEXO EDHE:

Back to top button