Komuna së Likovës, 16 të infektuar dhe një viktimë në 24 orët e fundit

“Të nderuar qytetar të Komunës së Likovës, nga Instituti për shëndet publik , na informuan se gjatë 24 orëve të fundit, ka 16 raste të reja nga Komuna e Likovës dhe për fat të keq 1 viktimë, nga virusi Corona – Covid19. Prandaj me sinqeritetin më të madh ju Lusim të gjithëve që maksimalisht të respektojmë rekomandimet/udhëzimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe organeve të tjera kompetente”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Komuna e Likovës nga ku bëjnë thirrje për kujdes maksimal ndaj shëndetit tonë dhe të tjerëve rreth nesh.

LEXO EDHE:

Back to top button