Shkup, 299 sanksione në trafik brenda 24 orëve

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se policia gjatë 24 orëve të fundit ka sanksionuar gjithsej 299 shoferë në rrethin e Shkupit. 50 dënime janë shqiptuar për tejkalim të shpejtësisë, 43 gjoba për vozitje pa leje, 12 për makina të paregjistruara ose teknikisht të parregullta. MPB njofton se për përdorim të celularit gjatë vozitjes janë shqiptuar 21 gjoba, 14 për mos-përdorim të rripit të sigurisë dhe 69 sanksione janë shqiptuar për parkim të parregullt.

LEXO EDHE:

Back to top button