Kontrabandë në Burgun e Dubravës, sekuestrohet sasi e madhe e drogës

Kontrabandë në Burgun e Dubravës, sekuestrohet sasi e madhe e drogës

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se kanë arritur të parandalojnë futjen e kontrabandës brenda objektit.

Gjatë kontrollës së një automjeti të dyshuar transportues, i cili ka tentuar të futet brenda qendrës, është hasur në:

– substancë e dyshuar narkotike 748 gr;

– 11 telefona mobil;

– 8 kabllo të adapterëve;

– 2 koka të adapterëve;

– 5×20 tableta të dyshuara të llojit DBOLMAX, dhe

– 212 tableta të dyshuara si ekstazi.

Lidhur me rastin është njoftuar policia, ndërsa SHKK ka filluar hetimet dhe shumë shpejt do të dal me një raport të detajuar.

LEXO EDHE:

Back to top button