Kryeministri Kovaçevski për vizitë pune në REK Manastir

Kryeministri Kovaçevski për vizitë pune në REK Manastir

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot do të realizojë vizitë pune në Manastir me çrastë do të qëndroj në Kombinatin e minierave dhe energjetikës “Manastir”, ku siç është paralajmëruar, do të shqyrtohet procesi i prodhimit të energjisë elektrike dhe kyçja në rrjet e Bllokut 3 dhe punimeve të termocentralit me kapacitet maksimal me të tre njësitë.

Në vizitën në TEC Manastir, përveç kryeministrit Kovacevski, do të jenë të pranishëm edhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, drejtori i përgjithshëm i SHA EMV, Vasko Kovaçevski dhe drejtori i TEC Manastir, Pece Matevski.

LEXO EDHE:

Back to top button