KSI pritet të diskutoj për masat e reja restriktive

Për sot është paraparë mbledhje e Komisionit për Sëmundje Infektive, ku pritet të analizohet pasqyra epidemiologjike dhe të vendoset nëse Maqedonia e Veriut ka nevojë për masa të reja restriktive.

- Advertisment -

Autoritetet shëndetësore vlerësojnë se masat që aktualisht janë në fuqi do të japin rezultate. Së fundmi qeveria me rekomandim të autoriteteve shëndetësore miratoi masat: mbajtja e detyrueshme e maskës në ambiente të hapura, ndalesa për grupim të më shumë se katër personave gjatë 24 orëve, mbyllja e objekteve gastronomike pas orës 21:00.

Në lidhje me: KSI pritet të diskutoj për masat e reja restriktive, përfshi edhe orën policore

LEXO EDHE:

Back to top button