​Kurti e pranon kërkesën e ShBA-së për ta shtyrë masën e gjobave

​Kurti e pranon kërkesën e ShBA-së për ta shtyrë masën e gjobave

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti përmes rrjetit social Twitter, ka pranuar një kompromis për shtyerje të afatit të gjobve për target e paligjshme.

“Falënderoj ambasadorin Hovenier për angazhimin e tij. E pranoj kërkesën e tij për shtyrje prej 48 orësh, vendosjen e gjobave për targat e paligjshme “KM” (dhe të tjera). Jam i lumtur që do të punoj me ShBA-në dhe BE-në për të gjetur një zgjidhje gjatë dy ditëve të ardhshme”, ka shkruar Kurti në Tweet-ër.

LEXO EDHE:

Back to top button