Kuvendi do ta fillojë seancën e 21-të plenare

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet ta fillojë seancën e 21-të, në të cilën në rend dite janë më shumë se njëzet ligje, disa prej të cilave u paraqitën nga deputetët nga pushteti dhe opozita. Pritet që lista e pikave të plotësohet përpara përcaktimit të rendit të ditës.

LEXO EDHE:

Back to top button