Kuvendi me 92 vota miraton nevojën për ndryshime në ligjin për arsim fillorë

Në seancën e sotme kuvendore deputetët me 92 vota pro miratuan nevojën për ndryshime në Ligjin për arsim fillorë.

- Advertisements -

Ndërkohë gjatë seancës VMRO-DPMNE-ja opozitare kërkoi që seancat e komisioneve të ndiqen nga media. Sipas tyre, largimi i medieve nga salla nënkupton obstruksion ndaj mediave dhe opozitës.

Kryetari i Kuvendit iu kundërpërgjigj opozitës duke theksuar se kushtet anti Kovid nuk lejojnë prezencën e më shume personave në sallat e komisioneve, por shtoi se kërkesa e tyre do të shqyrtohet në koordinim me koordinatorët e grupeve parlamentare dhe shërbimet e Kuvendit gjatë pauzës.

Lajmi në përditësim…

LEXO EDHE:

Back to top button