Kuvendi për sot ka caktuar seancë të Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime

Kuvendi për sot ka caktuar seancë të Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime

Kuvendi ka caktuar për sot në ora 12:00 seancën e Komisionit të Zgjedhjeve dhe Emërimeve. Siç thuhet në faqen e Kuvendit, në rendin e ditës të seancës së parë të këtij Komisioni janë përcaktimi i propozim-vendimit për zgjedhjen e kryetarëve, nënkryetarëve, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të komisioneve të Kuvendit të Republikës së Veriut. Maqedonia. Si pikë e dytë e rendit të ditës është edhe shqyrtimi i kërkesës së ish-presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, për pezullimin e së drejtës për pension pas përfundimit të detyrës së Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe më pas anëtarët e këtij komisioni do të shqyrtojnë edhe kërkesat për paga (apanazh) pas përfundimit të detyrës së deputetit në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button