LAMM: komunikacioni zhvillohet pa pengesa dhe nëpër rrugë kryesisht të lagështa

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se komunikacioni po zhvillohet pa pengesa dhe nëpër disa rrugë nëpër rrugë të lagështa.

- Advertisment -

Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatare ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button