LSDM-ja, fushatë elektorale në Strugë

LSDM-ja, fushatë elektorale në Strugë

LSDM-ja dhe Fronti për të ardhme Evropiane ka vazhduar fushatën në Strugë. Nga atje, Dimitar Kovaçevski ka deklaruar se në qeverisjen e ardhshme, rroga mesatare do të arrin në 1100 euro, ndërsa me anëtarësimin në BE e njëjta do të rritet akoma.

“Me programin e ri për Maqedoni Evropiane, garantojmë rrogë mesatare prej 1100 eurove dhe rrogë minimale 600 euro të cilat me hyrjen tonë në BE do të rriten në 1300 euro rroga mesatare dhe 800 euro rroga minimale”, tha Dimitar Kovaçevski, LSDM.

LEXO EDHE:

Back to top button