Mbi 750 mijë qytetar të regjistruar deri në mesditë

Regjistrimi i popullsisë vazhdon të mbajë dinamikën e njëjtë me mesatarisht 90 mijë qytetarë të regjistruar.

- Advertisements -

Sot deri në mesditë janë regjistrua 36.174 qytetarë, ose gjithsej, që nga dita e regjistrimit 758.446 qytetarë të regjistruar.

Në rrjedhë është edhe vetë regjistrimi online i diasporës, përmes ueb faqes së Entit Shtetëror të Statistikave. Deri në këto momente janë regjistruar 193 168 mërgimtarë.

Regjistrimi i Diasporës filloi më 1 mars dhe do të vazhdojë deri më 30 shtator, kur do të përfundojë në tërësi procesi i regjistrimit.

Mefail Ismaili

LEXO EDHE:

Back to top button