Mbyllet një restorant në Tetovë, shkeli masat antiKovid

Gjatë ditës së djeshme (28.12.2020) në ora 23:45 policia ka kryer kontroll në një objekt në rrugën rajonale tetove-Zhelinë dhe ka konstatuar se objekti punon në kundërshtim me masat për ballafaqim me koronavirusin. Gjatë kontrollit në objekt janë hasur 94 persona prej të cilëve 73 mysafirë. Ndërkohë janë hasur edhe 17 shtetase të Shqipërisë, Bosnje dhe Hercegovinës, Serbisë dhe Moldavisë. Gjatë kontrollit gjithashtu është gjetur dhe konfiskuar edhe marijuhanë dhe metadon, me çrrastë janë privuar nga liria 2 persona, ndaj të cilëve po përgatitet padi adekuate. Janë ndaluar edhe 17 persona të tjerë si dhe pronari i lokalit. Lokali në fjalë është mbyllur nga ana e Inspektoratit shtetëror të tregut në kohëzgjatje prej 30 ditëve.

LEXO EDHE:

Back to top button