Mbyllet vendvotimi 1075 në Gjimnazin e Kumanovës

Mbyllet vendvotimi 1075 në Gjimnazin e Kumanovës

Gazetari i Alsat, Adnan Qaili, raporton se tashmë është mbyllur vendvotimi 1075 në Gjimnazin e Kumanovës, asnjë votë nuk u realizua për shkak të prishjes se pajisjes biometrike.

“Nuk ka funksionu bateria, kryetari e ka thirr KSHZ me rregullu, kane ardhë po prap nuk ka funskionu. Dhe si e tillë kanë marrë vendim se do ta mbyllin, Nga ora 07:00 e deri tash është hapur por nuk ka funksionuar, pra nuk është leju me votu”, thanë nga vendvotimi./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button