Më në fund, përdoruesit mund t’u përgjigjen postimeve në Instagram duke përdorur GIF

Më në fund, përdoruesit mund t’u përgjigjen postimeve në Instagram duke përdorur GIF

Adam Moseri, kreu i Instagramit, në një bisedë me Mark Zuckerberg, bëri të ditur sot se funksioni është shtesa më e fundit gjendet tashnë në opsionet e Instagramit.

Funksioni i përmendur i lejon përdoruesit të përdorë një GIF nga platforma Giphy si koment në një postim, ose në diçka tjetër që dikush ka thënë.

Krahas kësaj, Moseri theksoi se Instagram po teston edhe tekstin/tekstin e këngëve në Reels.

Karakteristika është një përmirësim i ngjitëses me titrat automatike që Meta prezantoi në 2021.

Sakaq, pas vitesh rezistencë, Instagram po i lejon përdoruesit të shtojnë më shumë se një lidhje në faqen e tyre të profilit.

CEO i Meta, Mark Zuckerberg, njoftoi ndryshimin: “Tani mund të shtoni deri në pesë lidhje në biografinë tuaj në Instagram,” tha ai. “Ndoshta një nga veçoritë më të kërkuara prej jush që kemi pasur.”

Si rifreskim, mund të shtoni një lidhje në profilin tuaj në Instagram duke shtypur butonin “Modifiko profilin” që shfaqet mbi rrjetën e fotografive dhe pikat kryesore.

Me ndryshimin që po përhapet tek përdoruesit, Instagram madje do t’ju kërkojë të shtoni lidhje të shumta.

Ndërfaqja Meta e krijuar për shfaqjen e lidhjeve nuk është gjëja më elegante që kompania ka lëshuar ndonjëherë, por është funksionale.

LEXO EDHE:

Back to top button