Me të vërtetë i veshur me ar: SUV i blinduar milion dollarësh

DartzMotorz ​​nga Letonia fillon prodhimin e dhjetë shembujve të Prombron The Dictator Aladeen SUV.

Çmimet e Prombron-it të ri nga seria e limituar fillojnë nga 750 mijë euro dhe nëse blerësit dëshirojnë që automjeti të jetë plotësisht i blinduar, do të duhet të ndajnë së paku një milion euro.

Ndryshe nga shumë që e pretendojnë atë, por nuk e dorëzojnë, Prombron është me të vërtetë i veshur me ar.

Sipas Daily Mail, makina bazohet në një nga SUV-të më luksoze që mund të blini – Mercedes-Maybach GLS, motori 4.0-litërsh V8 i të cilit e rrit Dartz-in në 800 kf. Kjo do të thotë se kjo bishë prej tre tonësh mund të përshpejtojë nga 0 në 100 km/h në vetëm 3.8 sekonda.

Ndryshe nga shumë që e pretendojnë atë, por nuk e dorëzojnë, Prombron është me të vërtetë i veshur me ar.

 

Sipas Daily Mail, makina bazohet në një nga SUV-të më luksoze që mund të blini – Mercedes-Maybach GLS, motori 4.0-litërsh V8 i të cilit e rrit Dartz-in në 800 kf. Kjo do të thotë se kjo bishë prej tre tonësh mund të përshpejtojë nga 0 në 100 km/h në vetëm 3.8 sekonda.

 

LEXO EDHE:

Back to top button