Mehmedi: Regjimit VMRO-BDI i ndodhi 27 Prilli, ndërsa regjimi LSDM-BDI po tenton të amnistojë organizatorët

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Remzi Memedi në paraqitjen e tij të sotme në “Rruga Drejt” në Alsat tha se për të dhe partinë që përfaqëson, ngjarjet e 27 prillit të vitit 2017 në Kuvend paraqesin akt terrorist. Sipas tij koalicioni të LSDM-BDI po tenton të amnistojë organizatorët e këtyre ngjarjve.

- Advertisements -

Deri sa regjimi diktatorial i VMRO-BDI-së i ndodhi 27 prilli. Në regjimin hibrid të LSDM-BDI-së ndodh amnistia e atyre që dyshohet se kanë organizuara 27 prillin. Retorikën që e përdorin eksponentët e dy subjekteve më të mëdha momentalisht, në mënyrë shumë substanciale dëshmojnë se ende vazhdojnë të sillen ,e logjikën sikur të jenë pronarë të këtij shteti”, tha Mehemedi.

LEXO EDHE:

Back to top button