Menaxheri i “EPTISA” Dimitrijeviq i akuzuari për mashtrim në Armeni

Menaxheri i "EPTISA" Dimitrijeviq i akuzuari për mashtrim në Armeni

Gazetar: Adrian Kerimi

Nga Armenia ai ishte arratisur falë ndihmës së diplomatëve maqedonas të cilët atij i kishin siguruar një pasaportë diplomatike dhe e kishin evakuuar me aeroplan privat derisa gjykata në Armeni i kishte caktuar masën e kujdesit-mos largimin nga vendi deri në përfundimin e ndjekjes penale dhe aktvendimin gjyqësor.

Nga të dhënat e siguruara, rezulton që Dimitrijeviq përveç si lider menaxhues i “EPTISA”-s rezulton edhe themelues i kompanisë “Euro Konsallting”, gjithashtu kompani e përzgjedhur për të mbikëqyrur konzorciumin i cili do të ndërton Korridorin 8 dhe 10-d në Maqedoni. Nga të dhënat e siguruara në rrugë jo zyrtare brenda Regjistrit Qendror, rezulton që Dimitrijeviq në qershor të vitit 2021 ka caktuar për udhëheqës të kompanisë djalin e tij Zoran Dimitrijeviq./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button