“Merimangat” në aksion, policia largon makinat para Gjykatës Penale në Shkup

Katër karrotecë (makina merimangë) të shoqëruar nga policia kanë nisur të largojnë makinat e parkuara para godinës së Gjykatës Themelore Penale në Shkup. Parkimi i makinave para objektit së Gjykatës është i ndaluar dhe shfrytëzohet vetëm për nevoja të Gjykatës.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button