Micevski: Opozita nuk do të bllokojë miratimin e ligjit për pagesat financiare të pensionistëve dhe grupeve të rrezikuara

Ligji me të cilin pensionistët dhe grupet e rrezikuara do të mund të marrin 6,000 denarë do të miratohet në kohë, duke pasur parasysh që fondet mund të shpenzohen deri në 25 dhjetor. Koordinatori i grupit parlamentar i VMRO-DPMNE në emisionin e sotëm Magazina Ekonomike në Alsat tha se këto janë ligje që qytetarët i presin dhe miratimi i tyre nuk do të bllokohet nga opozita.

Këto janë ligje që qytetarët i presin, ne mund të bëjmë politikë për çdo temë tjetër, por për ligjet mbi pagesat financiare që qytetarët po presin, do ta bëjmë punën tonë,” tha Micevski.

LEXO EDHE:

Back to top button