Microsoft: Fundi i Windows 10 do të jetë në këtë datë?!

Microsoft: Fundi i Windows 10 do të jetë në këtë datë?!

Versioni aktual i Windows 10 do të jetë i fundit, kurse mbështetja finale për sistemin operativ do të merr fund në vitin 2025. Microsoft ka kryer punët sa i përket azhurnimit për Windows 10, kurse kjo kompani këtë lajm e ka bërë të ditur përmes blogut.

Versioni Windows 10 22H2, është versioni aktual dhe i fundit i këtij sistemi operativ.

Megjithatë nga Microsoft kanë bërë të ditur se do të vazhdojnë të publikojnë “masa mbrojtëse” për të gjitha edicionet e Windows 10 në baza mujore, e deri të i fundit që do të jetë 14 tetori i vitit 2025.

E pasi që më nuk do të ketë funksionet të Windows 10, Microsoft u rekomandon përdoruesve të kalojnë në Windows 11.

LEXO EDHE:

Back to top button