Mjegull në disa akse rrugore

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje, nëpër rrugë të lagështa. Dukshmëri të zvogëluar deri në 50 metra për shkak të mjegullës ka në qafat malore Mavrovë – Strazhë – Presekë dhe Gjavatë.

LEXO EDHE:

Back to top button