MPB: 160 gjoba në Shkup për shkelje të rregullave në trafik

MPB: 160 gjoba në Shkup për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë gjobitur gjithsejtë 160 persona. Prej tyre: 13 për tejkalim të shpejtësisë, 14 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve, 16 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, shkruan Alsat.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 17 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 11 për mos vënien e rripit të sigurisë dhe 8 të tjera për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button