MPB: 313 vozitës të sanksionuar në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme në kuadër të kontrolleve të shtuara ka regjistruar gjithsejtë 313 shkelje vetëm në territorin e Shkupit, mes tyre 35 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 27 për makina teknikisht të parregullta, 91 për parkim të parregullt dhe 54 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

- Advertisment -

Nga MPB-ja njoftojnë se edhe në ditët në vijim do të vazhdojnë kontrollet e shtuara, andaj apelojnë deri tek qytetarët që të respektojnë rregullat në trafik dhe me këtë të kontribuojnë në rritjen e sigurisë në trafik.

LEXO EDHE:

Back to top button