MPB-ja regjistron 173 shkelje të trafikut në Shkup, 42 për tejkalim të shpejtësisë

MPB-ja regjistron 173 shkelje të trafikut në Shkup, 42 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 73 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 42 për tejkalim të shpejtësisë, 7 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 të tjera për mosdhënien përparësi këmbësorëve.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 4 për mosvënien e rripit të sigurisë, 9 për tejkalim të parregullt…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button