MPB: Janë shqiptuar 521 gjoba për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit (05/06.01.2021 ) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 521 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button