MPB në Çair ka sanksionuar 131 shoferë

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka shqiptuar gjithsej 131 sanksione në territorin e komunës së Çairit, përfshirë drejtimin e automjetit pa patentë shofer për 18 persona, 19 për automjete me defekt teknik dhe të paregjistruara, 18 për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

- Advertisment -

 

LEXO EDHE:

Back to top button