MPB vazhdon të shqiptojë dënime për mos-mbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit (28/29.01.2021 ) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 463 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button