MTEL në Gjermani – përmbajtje televizive premium dhe biseda me çmime të arsyeshme në një pako

MTEL në Gjermani - përmbajtje televizive premium dhe biseda me çmime të arsyeshme në një pako

Qëndrimi në kontakt me të afërmit që jetojnë dhe punojnë jashtë Maqedonisë tani mund të jetë më i thjeshtë dhe më i lirë.

Në kohë të fundit në Gjermani është prezente edhe MTEL Germany, anëtare e grupit Telekom Srbija, me të cilën kjo kompani ka vazhduar të zgjerohet në tregun evropian. Duke marrë parasysh dëshirën e atyre që jetojnë dhe punojnë në Gjermani për të ruajtur komunikimin me të afërmit dhe miqtë e tyre në vend, por edhe në vendet e tjera të ish-Jugosllavisë, kompania ka përgatitur paketa me shërbime telekomunikacioni që plotësojnë pikërisht ato nevoja.

Paketat e celularëve MTEL përmbajnë gjithçka që ju nevojitet. Këtu përfshihet interneti dhe telefonatat, kështu që MTEL #45 ofron 45GB për shfletim në rrjet në Gjermani, BE, Britani të Madhe, Serbi, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Zvicër dhe Maqedoni të Veriut, ndërsa me paketën “Ollnet Flet” përdoruesit përfitojnë thirrje pa kufizim në Gjermani dhe drejt zonës MTEL. Shtesa “Roaming Plus”, unike në tregun gjerman, ofron 12GB të tjera trafik interneti në Rusi, Turqi, Shqipëri, Izrael, Egjipt dhe Indi. Kjo, si të gjitha tarifat e tjera në Gjermani, rrumbullakoset me mbrojtjen nga kërcënimet kibernetike MTEL Netprotect, e cila u siguron përdoruesve mbrojtje automatike kundër aksesit në faqet e internetit të pasigurta.

Ofrimi i shërbimeve në Gjermani dhe mbulimi zyrtar i të gjithë rajonit, i cili përfshin edhe Austrinë dhe Zvicrën, sjell gjithashtu përfitime të shumta për përdoruesit, siç është zona unike MTEL. Në këtë mënyrë mundësohet roaming në të gjitha rrjetet e anëtarëve të grupit, pa kosto shtesë, si dhe thirrje të pakufizuara në të gjitha rrjetet e grupit Telekom Srbija në Serbi, Bosnje dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Maqedoni të Veriut, Zvicër, Gjermani dhe Austri.

Me siguri do të ndiheni më afër shtëpisë dhe do të shijoni përmbajtjet e ndryshme televizive të ofruara nga paketa premium TV të MTEL, veçanërisht programet ekskluzive dramatike, serialet dhe filmat vendas në të cilët aktorët më të mirë nga Ballkani shfaqen në produksionet më të mira vendase ose në bashkëpunim me liderët botërorë të produksionit, të tilla si Amazon Prime Video. Përveç programeve të lojërave dhe Video Club, paketat MTEL përmbajnë gjithashtu një përzgjedhje të shkëlqyer të kanaleve televizive të preferuara muzikore, sportive dhe lajmesh nga ish-Jugosllavia.

Në periudhën në vijim është planifikuar hapja e 30 degëve të tjera në Gjermani, si pjesë e rrjetit që tashmë ofron shërbime për më shumë se 200.000 përdorues përmes filialeve të MTEL-it në Austri dhe Zvicër.

Për më shumë informacion mbi ofertën e MTEL Gjermani, vizitoni faqen zyrtare të internetit.

LEXO EDHE:

Back to top button