Ndërron jetë ish-kryetari i Komunës Qendër Zhupa, Mazllum Hasan


Mazlum Hasan, ish-kryetar i Komunës Qendër Zhupa ndërron jetë si rezultat i komplikimeve nga virusi korona. Hasan vdes në moshën 52 vjeçare.

Lajmi për vdekjen e ish-kryetarit të Komunës Qendër Zhupa Mazllum Hasan, u konfirmua edhe nga kryetari i Dibrës, Hekuran Duka.

“Sot morëm lajmin e hidhur për vdekjen e ish kryetarit të komunës Qendër Zhupë, Mazlum Hasan. Shprehim ngushllime të thella familjes së të ndjerit dhe Zoti u faltë durimin”, shkruan në faqen e tij zyrtare në Facebook, Hekuran Duka.

LEXO EDHE:

Back to top button