Ndoshta se keni parë ndonjëherë, ja shiheni tani macen me katër veshë!

Aslan, macja shtëpiake lindi me një grup shtesë veshësh – por kjo vetëm bëri që pronari i ri Swati Komanduri ta donte edhe më shumë.

- Advertisements -

YouTube video

Macja një vjeçare u gjet nga analisti financiar, nga Pensilvania, SH.B.A., ndërsa ishte vullnetare për Animal Safe Haven dhe Adoptions. Kur Swati pa Aslan midis 14 të tjerëve që u shpëtuan nga një koloni, ajo vendosi ta merrte atë dhe t’i jepte një shtëpi përgjithmonë.

Ajo tha: ‘Ai është i dashur. Çdo natë ai fle pranë meje dhe duhet të përqafojë krahun tim.

LEXO EDHE:

Back to top button