Ndryshimi i motit, QMK-ja bënë thirrje për kujdes

Ndryshimi i motit, QMK-ja bënë thirrje për kujdes

Për shkak të ndryshimeve të paralajmëruara meteorologjike me reshje shiu, erë dhe borë në vendet më të larta, Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK) apelon për vigjilencë, pastrim të rregullt të kanaleve lokale, të mos hidhen mbeturina në to dhe aty ku ka të pastrohen.

“Meqenëse pritet edhe erë e fortë, në të njëjtën kohë bëhet apel për t’u kushtuar vëmendje gjërave që mund ti bartë. Të gjitha rastet emergjente raportohen në numrin e vetëm të urgjencës 112 në QMK, veçanërisht kur qytetarët janë në rrezik për jetën”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga QMK-ja.

LEXO EDHE:

Back to top button