Në Kumanovë probleme, KSHZ: votimi mund të përsëritet

Në Kumanovë probleme, KSHZ: votimi mund të përsëritet

Në tri vendvotimet e tjera që patën probleme në Kumanovë dhe që u ndërpre votimi, nga KSHZ thanë se në këto vendvotime do të ketë rivotim vetëm nëse votimi do të ndikonte në rezultatin e zgjedhjeve.

LEXO EDHE:

Back to top button