Në vendkalimin “Bogorodicë”, konfiskohet një kilogram ari

Në vendkalimin “Bogorodicë”, konfiskohet një kilogram ari

Mbi një kilogram stoli ari në vlerë prej 4 milionë denarë, doganierët kanë konfiskuar në hyrje të vendkalimit kufitar “Bogorodicë”, me çka është penguar edhe tentimi për të shmangur pagesën e taksës së importit në shumë prej një milion denarë.

Ari u zbulua gjatë kontrollit personal të një udhëtari, i cili u përpoq të fshihte bizhuteritë brenda pantallonave dhe të brendshmeve që kishte veshur. Ari do t’i dorëzohet Bankës Popullore, ndërsa ndaj pasagjerit do të bëhet kallëzim penal”, thuhet në njoftimin e lëshuar nga Drejtoria e Doganave.

LEXO EDHE:

Back to top button