Nedellkovski: Derisa të gjendet një zgjidhje, greva do të zgjasë

Në emisionin “200” në Alsat, Jakim Nedellkovski, kryetar i Sindikatës për Arsim, Shkencë dhe Kulturë tha se derisa të gjendet një zgjidhje e pranueshme që do të kalojë për shqyrtim në anëtarësi, greva do të vazhdojë.

“Derisa të gjejmë një zgjidhje të pranueshme që do të kalojë shqyrtimin e anëtarësimit, greva do të zgjasë, në një situatë të tillë kemi dy ditë që jemi në grevë, ndoshta nesër apo pasnesër do të takohemi me ministrin, por vërtet deri sa të ndodhë takimi nuk ka arsye që ne të kërkojmë nga anëtarët tanë të marrin vendim për ta përfunduar grevën,” tha Nedellkovski. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button