Nga 1 qershori paga minimale ka shkuar në 14 934 denarë


Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë përkujton punëdhënësit se prej një qershorit të këtij viti paga minimale arrin 14 934 denarë, e jo 14 500 denarë. Sindikalistët kërkojnë nga institucionet kompetente të bëjnë kontrolle të përforcuara dhe t’i sanksionojnë pronarët që nuk do të respektojnë këtë vendim ligjor. Nga Sindikata shfaqin shpresë se rritja e pagës minimale do të jetë bazë për rritjen e të gjitha pagave të punëtorëve.

LEXO EDHE:

Back to top button