Nga 15 nëntori mbajtje e detyrueshme e pajisjes dimërore në automjete

Këshilli Republikan për Siguri në Trafikun Rrugor (KSTRR) informon se nga 15 nëntori fillon mbajtja e detyrueshme e pajisjes dimërore në automjete.

- Advertisment -

Mbajtja e pajisjes dimërore është e detyrueshme dhe ka të bëjë për periudhën prej 15 nëntor deri më 15 mars të vitit të ardhshëm.

LEXO EDHE:

Back to top button