Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikës (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 2,20 % në raport me vendimin e datës 20.4.2023.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 ulen për 1,50 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 3,00 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri I(ЕL-1) ulet për 2,50 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,028 den/kg.

Nga data 25.4.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95       81,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98       83,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V)   71,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 70,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 41,437 (denarë/kilogram).

LEXO EDHE:

Back to top button