Ngordh qeni më i gjatë në botë

Ngordh qeni më i gjatë në botë

Qeni mashkull më i gjatë në botë ka ngordhur në moshën tre vjeçare.

Në mars, qeni i quajtur Kevin, një danez i madh që jeton në Iowa, u njoh zyrtarisht nga Rekordet Botërore Guinness.

“Kevin” u sëmur dhe nuk arriti t’i mbijetonte operacionit. Pronarët Tracy dhe Roger wolfe thanë se ishin “të shkatërruar” teksa e quajtën qenin e tyre ” foshnja gjigande më e mirë”.

Ai ishte 0.97 metra, e ndërsa kur qëndronte në dy këmbë shkonte rreth 2.13 metra.

 

LEXO EDHE:

Back to top button