Nikollov për ligjin e ri për lëndët e para minerale: Procedurë transparente me përfshirjen e të gjithë palëve

Problematike në ligjin e ri për lëndët e para minerale për Nikolajço Nikollov nga Shoqata e minierave pranë Odës ekonomike janë koncesionet të cilat, siç thotë Nikollov, kur jepen shpejt, provokojnë reagim nga popullata lokale.

- Advertisment -

“I tillë është rasti me Llabunishtin, prej ku ndoshta vjen ndryshimi i ligjit me procedurë të shkurtuar, edhe pse është shumë kompleks dhe ka 145 nene. Ne jemi të përkushtuar për transparencë dhe pranisë së të gjitha palëve të interesuara për të miratuar ligj të mirë” tha Nikollov në emisionin “Magazina ekonomike” në Alsat.

LEXO EDHE:

Back to top button