Një bëmë heroike që mahniti Kroacinë, vetëm për të shpëtuar një qen!

Një bëmë heroike që mahniti Kroacinë, vetëm për të shpëtuar një qen!

Në rrjetin social TikTok është filmuar një operacion shpëtimi në Kroaci në të cilin një djalë ngjitet nga dritarja për të shpëtuar një qen që kishte ngecur.

Vëzhguesit e panë këtë pamje të frikësuar, sepse fasada po rrënohej. Megjithatë, ky aksion i suksesshëm shpëtimi u prit me duartrokitje dhe gjithçka u regjistrua dhe u postua në TikTok.

@skihalic♬ original sound – Sanja Kihalic

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button