Një bibliotekë ka ardhur me një dënim interesant për ata që i kthejnë librat me vonesë

Një bibliotekë ka ardhur me një dënim interesant për ata që i kthejnë librat me vonesë

Biblioteka e Worcester, Massachusetts nuk paguan për librat e dëmtuar ose të humbur. Por këtë muaj, kjo bibliotekë ka shpikur një mënyrë interesante për të paguar ata që kanë vonuar apo dëmtuar libra – duke dërguar foto të maceve.

Programi është pjesë e një fushate të quajtur “Mars Meow: Macet si falje për të paguar” organizuar nga biblioteka. Faqja e tyre e internetit shpjegon se lexuesit mund të tregojnë një foto të maces së tyre, një mace të famshme, një vizatim të një mace që kanë vizatuar, etj.

– Dërgoni një foto të një mace dhe ne do t’ju falim dënimin. Ju gjithashtu mund të na tregoni një vizatim të një qeni, rakun, orka ose ndonjë kafshë tjetër – thuhet në faqen e internetit.

Përveç programit të butësisë, biblioteka do të presë një sërë punëtorish dhe aktivitetesh me temë mace në mars. Punëtoritë përfshijnë prodhimin e lodrave për macet që jetojnë në strehimore dhe një shfaqje falas të filmit Cats.

Fotografitë e maceve mund të dërgohen në bibliotekë ose të dërgohen me email, dhe njerëzit inkurajohen të postojnë fotografitë e tyre në tabelën e buletinit të bibliotekës.

LEXO EDHE:

Back to top button