Një ish-milioner vendosi të jetojë në një furgon: Shpenzoj 30 dollarë në ditë

Një ish-milioner vendosi të jetojë në një furgon: Shpenzoj 30 dollarë në ditë

Caitlin është 36 vjeç dhe drejtonte një kompani korrigjuese, dhe pasuria e saj kapte vlerën e katër milionë dollarëve, shkruan New York Post.

Më pas ajo jetonte me burrin e saj në një ndërtesë tetëkatëshe në Florida, por pas divorcit, ajo vendosi ta kthente jetën e saj dhe të shiste kompaninë. Tani ajo jep me qira rezidencën e saj me 18 dhoma, për të cilën duhej të paguante rreth 180,000 dollarë në vit për shpenzimet e mirëmbajtjes, përmes Airbnb për 25,000 dollarë në muaj.

Caitlin e bleu furgonin për 88,000 dollarë dhe investoi 102,000 dollarë shtesë (pak nën 94,000 €) për rinovimin e tij. Ajo tani udhëton nëpër SHBA duke u përpjekur për aktivitete të reja si ecja, ndërsa punon në internet si trajnere e jetës.

“Unë shkoja në disa pushime të shtrenjta në vit. Nuk ishte e qëndrueshme. Tani shpenzoj 20 deri në 30 dollarë në ditë dhe jetoj jetën që kam dashur gjithmonë të jetoj,” pranoi ajo, duke shtuar se nuk ka në plan të të heqë dorë nga jeta e saj nomade.

 

LEXO EDHE:

Back to top button