KSHZ: Fillon sot kontrolli publik i Listës Zgjedhore

KSHZ: Fillon sot kontrolli publik i Listës Zgjedhore

Kontrolli publik i Listës Zgjedhore për zgjedhjet e ardhshme fillon sot dhe do të zgjasë deri në mesnatën e datës 18 mars 2024.

Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë t’i kontrollojnë të dhënat e tyre në listën zgjedhore mund ta bëjnë këtë në mënyrë elektronike në faqen zyrtare të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), http://www.sec.mk dhe në adresën: https: //izbirackispisok.gov.mk ose personalisht në departamentet dhe zyrat rajonale të KSHZ-së.

Kërkesa për regjistrim, plotësimi ose fshirje të të dhënave në Listën Zgjedhore dorëzohet me shkrim në drejtorinë rajonale ose zyrat e KSHZ-së ose përmes e-mail në KSHZ në adresën e mëposhtme: [email protected].

LEXO EDHE:

Back to top button