Mbijetoi shpërthimit si një foshnjë tani po u mëson njerëzve rëndësinë e dashurisë për veten

Një burrë që pothuajse vdiq në një shpërthim si fëmijë është hapur rreth asaj se sa jetësore është që njerëzit të duan veten e tyre.

- Advertisements -

Joshua Reyes ishte vetëm dy vjeç kur gaboi një shishe me një lëng shumë të ndezshëm për ujë të cilin ai e derdhi në qafën e tij për tu qetësuar ndërsa ishte me pushime në Meksikë.

Ai e kuptoi që diçka nuk ishte në rregull kur substanca filloi të digjej, kështu që ai hodhi shishen nëpër dhomë dhe ajo ra në një ngrohës uji, duke shkaktuar një shpërthim që vrau nënën e tij, Martën.

Babai i tij Eddie arriti t’i paketonte të dy jashtë ndërtesës, por Joshua, tani 32 vjeç, u lëndua aq shumë sa që iu dha vetëm 1% shans për të mbijetuar.

LEXO EDHE:

Back to top button